Pølsevogn fra de gode gamle dage

Siden slutningen af 50’erne har Haaning A/S lavet moderne pølsevogne af høj kvalitet. Det fejrer Haaning nu med en vogn, der er trillet ind direkte fra pølsevognenes guldalder.


Café Fodkold, Skinkekutter eller foderbræt. Pølsevognen har mange kælenavne, og der er ikke meget så dansk og hyggeligt, som en gammeldags pølsevogn. Haaning A/S har genopfundet den gamle pølsevogn fra 50’erne. Pølsevognen er tænkt som et event-midtpunkt for virksomheder. Hvad enten virksomheden holder åbent hus, firmafest eller en promotion-event, så er pølsevognen det hyggelige midtpunkt, hvorfra pølser, snacks og forfriskninger bliver serveret.


Pølsevognen signalerer identitet, tradition og hygge fra en tid, hvor verdenssituationen kunne klares over en “Karl Stegger med sidevogn” serveret af “Skinkekaptajnen” - Det vil sige en rød pølse med brød serveret af pølsemanden.


Haaning A/S gennem tiden har lavet hundredvis af traditionelle pølsevogne, men med retrovognen finder vi tilbage til rødderne.


En pølsevogn med mange talenter

Det er vigtigt at slå fast, at selv om det er en ægte retropølsevogn i 50’er-stil, så kan den bruges til alt muligt. Pølsevognen er godt 2 meter lang og 1,5 meter bred og kan let transporteres på en trailer. Pølsevognen kan installeres med al den inventar, der hører med til en fuldt funktionel pølsevogn. Det vil sige, at der er fin plads til både køleskab, kogekar, brødrister og stegeplader til de ristede pølser.


Retrovognen fremstilles helt efter jeres ønsker og behov. Så kun fantasien sætter begrænsning for anvendelsen af vognen, som emmer af nostalgi og de gode gamle dage.

 

kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Download brochure